En

آرشیو مقالات

  1. شیلنگ هیدرولیک-اتصالات

    شیلنگ هیدرولیک
    شیلنگ هیدرولیک معمولا در دو گروه فشار بالا و فشار پائین مورد استفاده قرار میگیرند . شلنگهای فشار پائین به صورت شلنگ لاستیکی شفاف فنری بین مخزن و پمپ در خط مکش نصب میگردند تا علاوه بر انتقال روغن، پمپ امکان لرزش آزاد داشته باشد . در صورت استفاده از لوله در این موقعیت حتما باید از لرزه گیر در مسیر لوله استفاده شود.
    - برای انتقال روغن برگشتی از پورت نشتی شیرها و هیدروموتورها نیز میتوان از شلنگهای پلاستیکی فشار پائین استفاده نمود.

  2. اثرات منفی فیلتراسیون خط مکش، بر عمر پمپ هیدرولیک (2)

    در مقاله ی قبل، در رابطه با اثرات منفی فیلتراسیون در ناحیه ی مکش در انواع پمپ و نیز اهمیت انتخاب موقعیت مناسب برای فیلتراسیون بحث کردیم.
    با توجه به پتانسیل فیلترهای مکش برای ایجاد خرابی در پمپ، این سوال مطرح می شود که چرا همچنان از فیلترهای خط مکش استفاده می شود؟
    این سوالی است که در این مقاله سعی خواهیم کرد پاسخ مناسبی برای آن بیابیم.
    این سوال زمانی مهم تر می شود که مخزن و وسایل داخل آن به صورت پاک و بدون آلودگی شروع به کار کند و تمام هوا و سیال ورودی به مخزن به میزان کافی فیلتر شده باشد. که در این صورت سیال موجود در مخزن دارای ذرات آلاینده ی بزرگ نبوده و این اجزا (آلاینده ها) توسط یک فیلتر با مش بندی درشت به دام افتاده و رفع گردیده است.
    واضح است که بررسی استدلال ها برای نصب فیلترهای نصب لازم و ضروریست.

  3. اثرات منفی فیلتراسیون خط مکش، بر عمر پمپ هیدرولیک (1)

    فیلتر در یک سیستم هیدرولیک برای حفظ پاکیزگی و تمیزی سیال به کار می رود. با توجه به اینکه هدف از حفظ پاکیزگی سیال برای بدست آوردن طول عمر بالای اجزای سیستم می باشد، ضروریست که بدانیم که در برخی موقعیت ها، استفاده از فیلتر می تواند نتیجه ی عکس دهد. یکی از موقعیت ها، استفاده ار فیلتر در خط مکش می باشد.
    از دیدگاه فیلتراسیون، موقعیت دریافتی پمپ (خط مکش) یک موقعیت ایده آل برای فیلتراسیون به دو دلیل سرعت کم سیال و افت فشار کم می باشد. چون در سرعت های بالا به هم ریختگی و آشفتگی سیال وجود داشته و نیز در افت فشارها حرکت زیاد ذرات وجود دارد و این موارد شرایط فیلتراسیون را سخت می کند.

  4. صنعت هیدرولیک

    از گذشته تا به امروز صنعت هیدرولیک جزء صنعت های مهم و پرکاربرد در دنیا به شمار می آید.و روز به روز این صنعت در حال پیشرفت توسط شرکت های تولید کننده و سازنده این صنعت می باشد.
    در تمامی کارگاه ها و کارخانجات موجود در شهر ها و کشور ها نشانه هایی از این صنعت خواهید یافت.چه بسا که خیلی از این کارخانجان رو بستر صنعت هیدرولیک خط تولید خود را راه اندازی کرده اند.

  5. بررسی و نحوه عملکرد پمپ اسکرو هیدرولیکی

    پمپ اسکرو هیدرولیکی زیر شاخه صنعت بزرگ هیدرولیک می باشد. و کاربرد این نوع پمپ پمپاژ یا همان عمل پمپ کردن است.پمپ اسکرو به صورت دورانی کار میکند و این حرکت دورانی مستلزم داشتن نیرویی است تا به حرکت درآید همان نیروی خارجی که توسط موتور های الکتریکی متصل به پمپ تامین می شود

  6. استخدام

    شرکت رکسان پارسیان پیشرو در ساخت و طراحی و اجرای سیستم های هیدرولیکی جهت تکمیل کادر پرسنلی خود از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید:

  7. بررسی پرشر سوییچ های مکانیکی و الکتریکی و کاربرد آنها 2

    این مقاله ادامه مطالب قبلی در مورد پرشر سوییچ می باشد.ویژگی های دو نوع پرشر سوییچ مکانیکی و الکتریکی مورد بررسی قرار گرفته و مطالبی در رابطه با مزایا و محدودیت ها و موارد کاربرد هر یک از این دو نوع پرشر بیان شده است.

  8. بررسی پرشر سوئیچ های مکانیکی و الکتریکی و کاربرد آنها 1

    در این مقاله ویژگی های دو نوع پرشر سوئیچ مکانیکی و الکتریکی مورد بررسی قرار گرفته و مطالبی در رابطه با مزایا و محدودیت ها و موارد کاربرد هر یک از این دو نوع پرشر بیان شده است.

  9. فرمان هیدرولیک چگونه کار می کند

    خودرویی که مبتنی بر هیدرولیک است و فرمان هیدرولیکی دارد به یک منبع انرژی برای کمک به راننده در هنگام پیچیدن و دور زدن مجهز است. بیشتر فرمانهایی که از چنین منبع انرژی برخوردار می شوند هیدرولیکی اند. وقتی راننده فلکه فرمان را می چرخاند پمپی روغن تحت فشار تأمین می کند روغن تحت فشار بیشتر تلاش لازم برای فرمان دادن به چرخ ها را انجام می دهد بعضی از اتومبیل ها سیستم فرمان الترونیکی دارند. در این خودروها نیروی کمکی به وسیله یک الکتروموتور تأمین می شود.
    در این مقاله به شرح ساز و کار هیدرولیک و فرمان های هیدرولیکی می پردازیم.