En

آرشیو مقالات

  1. کوپلینگ

    کوپلینگ قطعه ای است که به جهت اتصال دو شفت به یکدیگر به کار گرفته می شود. کوپلینگ ها بیشترین استفاده را در راه آهن ها دارند موقعی که قصد دارند دو ریل به هم متصل شوند.کوپلینگ قادر است حرکت دورانی موتور را به شفت پمپ انتقال دهد و سبب خواهد شد تا پروانه و شفت به چرخش در بیاید. هم محور بودن موتور و کوپلینگ شفت پمپ قبل از متصل شدن بسیار مهم تر می باشد.

  2. عمل پر و خالی شدن آکومولاتورها

    در عمل پر و خالی شدن آکومولاتور توسط روغن ، فشار گاز و روغن ذخیره شده برابر می باشد. از جهت دیگر حجم روغن وارد شده به آکومولاتور برابر حجم گاز متراکم شده است . بنابراین با بررسی تغییرات حجم و فشار گاز می توان تغییرات حجم و فشار روغن را تعیین نمود . فرایند انبساط و تراکم گاز درآکومولاتورها بر اساس قانون بویل مایورت برای گازهای ایده آل انجام می شود

  3. فلودیوایدر

    فلودیوایدر ، جریان را با مقادیر یکسان یا غیر یکسان در دو یا چند مسیر می شود تقسیم می کند . بطور کلی هنگامی که لازم باشد روغن عبوری در یک خط هیدرولیک به دو یا چند مسیر جریان مساوی و یکسان تقسیم شود از فلو دیوایدر استفاده می شود

  4. کاویتاسیون

    زمانی که فشار مکش در ورودی پمپ هیدرولیک از حد فشار تبخیر روغن کمتر شود (کمتر از -0.3 bar ) امکان هرچه پمپ نزدیکتر به سطح مایع نصب شود،مایع راحت تر به سمت پمپ رانده میشود و احتمال ایجاد کاویتاسیون درآن کمتر دیده میشود . تبخیر روغن و ورود آن به اخل مایع و همچنین ورود حبابهای هوا به داخل روغن بوجود می آید. این بخار ها هنگامی که از ناحیه کم فشار به منطقه پرفشار پمپ هیدرولیکی منتقل میشوند ، به صورت ناگهانی تحت فشار زیادی قرار گرفته و منفجر میشوند .

  5. برخی از مشکلات موجود در سیستم های هیدرولیکی

    باید اشاره کرد اولین مشکلی که اغلب در سیستم هیدرولیکی رخ میدهد، پدیده ی کاویتاسیون است که به واسطه انسداد ناشی از ذرات خارجی در فیلتر مکش ایجاد می شود.

  6. شیر مدولار

    شیرآلات مدولار جزء شیرآلات مهم هیدرولیکی می باشند که از آنها معمولا در سیستم هایی که تعداد شیرآلات کنترلی زیاد است ، سعی می شود از شیرهای مدولار یا ساندویچی استفاده گردد تا علاوه بر اشغال فضای کمتر ، لوله کشی کمتری بین المانهای سیستم هیدرولیکی اعمال شود .

  7. هیدرولیک

    هیدرولیک از مهمترین مباحث علمی روز در سیستم هیدرولیکی و در صنعت کشور می باشد.که در این مقاله بصورت مقدماتی و پیشرفته با هیدرولیک آشنا خواهید شد.هیدرولیک,سیستم هیدرولیک,سیستم هیدرولیکی,هیدرولیکی,فروش محصولات هیدرولیکی,خرید هیدرولیک,ساخت هیدرولیک,تولید هیدرولیک,طراحی هیدرولیک

  8. شیرهای هیدرولیک صنعتی و کاربرد آنها

    شرکت رکسان پارسیان تامین کننده انواع شیرآلات هیدرولیکی و همچنین انواع محصولات هیدرولیکی در کشور می باشد.

  9. ساخت هیدرولیک

    شرکت رکسان پارسیان در زمینه ساخت هیدرولیک,طراحی هیدرولیک که شامل ساخت جک و سیلندر,ساخت یونیت و پاورپک هیدرولیکی,آکومولاتور پیستونی می باشد,فعالیت دارد.

    فایل زیر مشخصات ساخت انواع سیلندر هیدرولیک توسط شرکت رکسان پارسیان را نمایش می دهد.

  10. اهمیت نگهداری و تعمیرات پمپ های هیدرولیک پیستونی در صنعت

    پمپ را میتوان قلب سیستم هیدرولیک عنوان کرد. که در آن از نیروی جابجایی سیالات تراکم نا پذیر مانند مایعات استفاده می شود و انرژی مکانیکی را به سیال منتقل می کند و در صورت لزوم انرژی ایجاد شده توسط عملگرها به انرژی مکانیکی تبدیل می شود و پمپ ها سیال را با ایجاد خلا در دهانه مکش وادار به حرکت می کنند. در واقع پمپ مولد جریان سیال است و اختلاف فشار ورودی و خروجی تنها به میزان بار مقاومی که توسط عملکرد سیستم هیدرولیک به آن غلبه می کند بستگی دارد.

    در این مقاله سعی شده به انواع پمپ های جابجایی مثبت پیستونی ،عیب یابی، نگهداری و بالا بردن سطح تولید مجتمع های صنعتی که از این نوع پمپ ها پرداخته شود.و همچنین ارائه راهکارهایی جهت پایین آوردن هزینه های تعمیرات پمپ های هیدرولیک.