En

ساخت سیستم های هیدرولیکی

توانایی و خصوصیات سیستم های هیدرولیکی ساخته شده توسط رکسان پارسیان :
ساخت سیستم هیدرولیکی -یونیت هیدرولیکی تا فشار 350 بار
ساخت سیستم هیدرولیک با جدیدترین متد روز و متریال معتبر دنیا
ساخت سیستم هیدرولیکی در کمترین زمان و با بهترین قیمت بازار
بکارگیری از شیرآلات هیدرولیکی معتبر اروپایی در ساخت یونیت هیدرولیک
ساخت سیستم هیدرولیکی استانداردبا ساختار ماژولی برای کاربردهای صنعتی
ساخت سیستم هیدرولیک با توان 30KW و با ظرفیت مخزن 300lit
ساخت یونیت هیدرولیکی با بهترین الکتروموتور ، پمپ هیدرولیک و مخزن روغن
طراحی صحیح مخزن از جمله موارد مهم در پیشرفت بازدهی و طول عمر قطعات سیستم هیدرولیک می باشد.
به هنگام طراحی سیستم هیدرولیک اغلب سایزهای مخزن به اندازه پنج برابر روغن مصرفی محاسبه می گردد.
بکارگیری از شیلنگ هیدرولیکی جهت متصل نمودن پمپها به بلوک اصلی در زمان فرایند مشابه سازی یونیت هیدرولیک
توانایی ساخت و طراحی سیستم هیدرولیکی دو سرعته با بکارگیری از شیرهای فلو کنترل با جبران کننده فشار به صورت موازی
ساخت پاورپک هیدرولیک با مدار عملکرد دو سرعته که دارای شیرهای کاهنده فشار مربوط به ماشین ابزار است. مدار هیدرولیک با سیستم دو سرعته کاربردهای بسیاری در صنایع دارد.
متصل کردن بلوک شیرآلات بر روی مخزن, بکارگیری از اتصالات فلنجی استاندارد در قسمت خروجی شیرآلات در فرایند مشابه سازی یونیت هیدرولیک
سیستم هیدرولیک ساخته شده علاوه بر تامین قدرت مورد نیاز جهت به حرکت درآوردن مکانیزم موجود، شبیه یک سیستم پنوماتیکی از نرمی و سرعت بالا و همچنین قابلیت کنترل برخوردار می باشد.
در هنگام ساخت سیستم هیدرولیک اغلب جهت تامین قدرت از موتورهای یک فاز تا ۲.۲ کیلووات و 3 فاز تا توان ۱۶۰ کیلووات استفاده می گردد.
در هنگام ساخت سیستم هیدرولیک در شرایطیکه منبع تولید توان از نوع موتور الکتریکی باشد بر مبنای استاندارد IEC ، سطح بندی توان و ابعاد موتور قابل انتخاب می باشد .
در ساخت و طراحی ویژه یونیت هیدرولیکی این امکان وجود دارد که فشار تا محدوده ۱۰۰۰ بار افزایش پیدا کند.
در طراحی سیستم هیدرولیک معمولا نوع حالت چیدمان قطعات هم موثر است. هنگامیکه پمپ و موتور کوپله شده بصه حالت عمودی بروی درب نصب می گردد فضای خیلی کمتری اشغال می شود.
می توان گفت که در حالت معمول و کلی یک سیستم هیدرولیک چهار فعالیت اصلی برای ما صورت می دهد:
-به کمک پمپ ها می تواند انرژی مکانیکی را به قدرت سیال زیر فشار تبدیل نماید
-به وسیله شیلنگ ها و لوله ها سیال را تا نقطه های مورد نظر انتقال دهد.
-به کمک شیرهای هیدرولیکی می تواند جریان و فشار و جهت را کنترل نماید.
-به وسیله عملگرها و سیلندرها کار را انجام دهد.
-مدار پاور یونیت هیدرولیک شامل پمپ دبی متغیر. شیرهای کنترل بار ...می باشد
در پروژه جدید یونیت شیرآلات، فلودیوایدر، پمپ دنده ای و الکتروموتور متحول شده است. با توجه به وجود انواع آلودگی محیطی فیلتر کنار گذر با مش بیست و پنج میکرون در پاور پک جدید در نظر می گیریم.زیاد شدن دمای سیستم باعث اضافه شدن یک نمونه خنک کن هوائی می شود.
معمولا هنگام ساخت سیستم هیدرولیک تمامی دستور العملهای طراح مدار و مشخصات درج شده در طرح رعایت میشود. برای مثال در پروژه سیستم دریچه کوره برای یک شرکت داخلی مطابق مدار ارائه شده توسط کمپانی ایتالیائی ارائه شده است.
خاصیت تراکم ناپذیری سیال عاملی است که می بایست جهت شناخت یک سیستم هیدرولیکی قبل از هر چیزی به آن توجه کرد. و بعد از آن با توجه به شرایط چند برابر نمودن نیروها قابلیت آن را در انجام کارهای بزرگتر درک نمود.
یونیت هیدرولیکی معمولا برای به حرکت دراوردن جک های هیدرولیک به کار گرفته می شوند و همچنین دارای دو شیلنگ هیدرولیک به صورت رفت و برگشت میباشد.
از قطعات مهم درساخت برخی از انواع یونیت های هیدرولیکی که مورد استفاده قرار می گیرد موتور و پمپ یونیت می باشد.وجودسبب نیرو دادن به پمپ بکار گرفته شده است.
مورد مهمی که عملکرد, کارایی و آماده به عمل بودن سیستم های هیدرولیک را در خط های ساخت و تولید با حائز اهمیت می سازد مانع شدن در برابر متوقف شدن ها می باشد با قاطعیت میتوان ذکر کرد که میزان هزینه های تعویض یا عیب یابی قسمتی از یک سیستم هیدرولیک درقیاس با هزینه توقفات خط تولید مقدار بسیار کمی را در بر می گیرد که این خود نگاه و اهمیت بیشتری را در قبال نگهداری و راه اندازی درست سیستم های هیدرولیک آشکار می سازد.